Düzce'de en fazla şikayet konusu olan bozuk yollarlar ilgili bu kez tepki sesi Düzce merkeze bağlı Aynalı Köyü'nden yükseldi.

Artık miadını dolduran asfaltın her yerinde derin çukurlar oluşan yolda araçların zikzaklar çizerek seyrettiğini belirten köy sakinleri, Öncü Whatsapp İhbar Hattı'na gönderdikleri video ile yaşadıkları sıkıntıyı gözler önüne serdi.

Aynalı Köyü'nde yaşayan bir vatandaşın, aracıyla bozuk yolda ilerlerken kaydettiği görüntüler, sorunun sadece çukurlarla sınırlı kalmadığını gösterdi. Sürekli yama yapılmasına bağlı olarak girintili çıkıntılı bir hal alan yolda araçla sarsıntısız ilerlemek mümkün değil.

Yeniden asfalt dökülmesi gerekirken sürekli yama yapılarak geçici çözüm sağlanan merkezle köy arasında bağlantı sağlayan yolda artık kalıcı bir çalışma yapılmasını isteyen köy sakinleri, yetkililerden seslerine kulak verilmesini istedi. Bozuk yol yüzünden araçlarının zarar gördüğünü ve özellikle kış aylarında büyük sıkıntı yaşandığını dile getiren köy sakinleri, kış gelmeden Aynalı Köyü yollarının asfalta kavuşması çağrısı yaptı.

Haber: C.ÜSTÜNER