Çevre kirliliği ile adından sıkça söz ettiren Düzce’de bu kez adres Fevzi Çakmak Mahallesi oldu. Mimar Sinan Sokak üzerinde bulunan Düzce Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin çevresi sorumsuz kişilerin istilasına uğradı.



Öncü Haber Whatsapp İhbar Hattına çektiği fotoğrafları gönderen duyarlı bir vatandaş, sokak kenarına atılan içki şişeleri ve çeşitli atıkların oluşturduğu çirkin manzarayı gözler önüne serdi.



“Emniyet gece denetlemeli”
Vatandaş ayrıca hemen her sabah aynı manzaranın yaşandığını belirttiği açıklamasında ise,“Özel gereksinimlere hizmet veren Düzce Rehberlik ve Araştırma Merkezi’ne gelirken her sabah yolda kırılmış içki şişeleri, geceden kalma boş şişeler var. Buraya yol boyunca ya kamera takılmalı ya da emniyet gece denetlemeli. Burası okullar bölgesi, etrafta bir sürü okul var ve belediyenin Kültür Merkezi var. Bir de dere boyu temizlenmeli, çöplük olmuş her yer. Sosyal medyada valilik, emniyet, belediye etiketleyip yayınladık ama herhangi bir çalışma olmadı. Bir farkındalık olması açısından desteğinizi bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.