Düzce Valiliği’nin geleneksel Halk Günü Toplantısı bugün İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı’nın vatandaşları birebir dinlediği toplantıda  kurum müdürleri de hazır bulundu. Ağırlıklı olarak mağdur ve sıkıntıda olan vatandaşların sorunlarına çözüm aradığı halk günü toplantısına bu ay 98 vatandaşın katılım sağladığı öğrenildi.



“Burada durulmaz dediler”

1999 depremlerinde hasar gören evini tehlike teşkil ettiği için boşaltması istenen Ali Öztürk, kalacak yeri olmadığını belirterek, sıkıntısını Vali Dağlı’ya aktaracağını söyledi.

Halk günü toplantısına 4. kez katıldığını belirten Öztürk, ev konusunda valilikten yardım beklediğini ifade etti. Öztürk, “Geldiler ve burada durulmaz dediler. O yüzden burada kalmamamız gerektiğini söylediler. Bundan dolayı 4. sefer halk gününe katıldım.” dedi.



Halk günü toplantısında vatandaşlarla bir araya gelen Vali Dağlı, tek tek sıkıntı ve talepleri dinledi. Toplantı, basın mensuplarının görüntü almasının ardından basına kapalı olarak devam etti.