Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in mahalle muhtarları için yapılan 5 hizmet binasının açılışını yapması vatandaşın ilgisini çekmediği gibi tepkisine de yol açtı. Konuyla ilgili haberin yayınlanmasının ardından Haber Merkezimizi arayan ve internet sitemize mesaj atan vatandaşlar, Başkan Keleş'in muhtarlar için yaptığı binaları törenle açmasına bir anlam veremediklerini belirtirlerken “Küçük açılışlar değil, büyük hizmetlerin büyük açılışlarını bekliyoruz” dediler.

Vatandaşların Başkan Keleş'ten farklı beklentiler içinde olduğu görülüyor. Bazı Düzceliler yaptıkları açıklamalarda “Bu tür binaların bize ne katkısı olacak ki... Düzce'ye ne katacak? Bize Başkan Keleş'in sürekli dile getirdiği “Melen Su Park, Roma Çeşmesi, Hızlı Tren” gibi icraatlarını eyleme dökmesini bekliyoruz. Muhtarlık binası gibi küçük binaların açılışı değil büyük açılışların yapılmasını bekliyoruz” dediler.

İCRAATTA 'ÖNCELİK' BELİRLENMELİ

Acil çözüm bekleyen sorunların yoğun olduğu Düzce'de bu tür açılışların Düzceli'yi tatmin etmediğini vurgulayan vatandaşlar, mahalle muhtarlıkları için yaptırılan 5 hizmet binasının açılışının bir anlam ifade etmediğini söylediler. Düzce için önceliklerin farklı olduğunu dile getiren vatandaşlar, Başkan Keleş’ten öncelik sırasını gözden geçirmesini bekliyor. Başkanın Düzce’de yapmayı planladığı ve her oturumda “Melensu Park Projesi, Roma Çeşmesi, Parklar, Yeni Katlı Otopark, Yeni Pazaryeri ve Yüksek Hızlı Tren” gibi projeleri 'Öncelikli iş ve icraatlar' olarak ele almasını ve bu tür tesislerin açmasını beklediklerini belirten vatandaşlar “Artık bir yılı bitiren Başkan Keleş, ciddi açılışlarla bizi rahatlatmalı' dediler.

Haber:E.TAYHAN