Yol var ama kaldırım yok. Olmayan kaldırım nedeniyle de sorun çok. Bu zamana kadar ciddi sıkıntılara neden olan Aydınpınar Yolu kenarlarına kaldırım yapılmaması sorun yaratmaya devam ediyor. Kaldırım yapılmayıp ta sadece çakılların dökülmesi ise başka bir sorun. Üstelik yolu her gün okula giden öğrencilerde kullanıyor.

“Yapılacak dediler yapmadılar.”

Kaldırımı olmayan yolda yayalar yoldan yürümek zorunda kalıyor. Bu durumda trafiğin yoğun olduğu yol üzerinde ciddi tehlikeleri de beraberinde getiriyor. Artık bu duruma bir son verilmesini isteyen vatandaşlar ise, “Bu yolda her gün tehlike atlatıyoruz. Bize kaldırımı yapacaklarını söylediler ama hala gelen giden yok. Öğrencilerimizi bile tek başına okula yollayamıyoruz. Artık sesimize kulak versinler ve yola kaldırım yapsınlar. Çektiğimiz çilenin bitmesini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Kaldırım istiyoruz.”

Yolu kullanan öğrenciler de yaşadıkları sıkıntıları anlattı. Hergün ciddi sıkıntılar yaşayan öğrenciler, “Çakıl atılan yolda yürürken hergün düşüyoruz ve üzerimiz çamur oluyor. Öğretmenlerimiz de bize kızıyor. Trafik nedeniyle de sıkıntı yaşıyoruz. Artık kaldırım yapılmasını istiyoruz. Okulumuza rahat gidip gelemiyoruz.” şeklinde konuştu.