Merkeze atanan Vali Adnan Yılmaz veda turlarına başladı. Veda gezilerine Belediyeden başlayan Vali Yılmaz sivil ve siyasi toplum kuruluşlarına ziyaretlerde bulunacak. Cuma günü de tüm kurumların davetli olacağı bir veda yemeği düzenleyecek.

18 Ağustos'ta Düzce'den ayrılacak olan Yılmaz bugün Belediye Başkanı İsmail Bayram'ı ziyaret etti. Bayram'la sohbet eden Vali Yılmaz, başkanlık makamında yaptığı konuşmada görev süresi içinde sivil toplum, yerel yönetimler, kamu kurum kuruluşları ile uyumlu çalıştıklarını ifade etti.

 



BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR

"Aklımızın erdiğince, gücümüzün yettiğince ortak akılda buluşmaya gayret ettik." diyen Vali Yılmaz, "Belediye başkanımızla da güzel çalışmaları güç birliğiyle yaptık. Belediyemizin herhangi bir ihtiyacı olduğunda, bana düşen bir husus olduğunda başkanım bana söyledi ve yapılması gereken husus için arkadaşlarım gereğini yerine getirdi. İnşallah önümüzdeki yıllarda Düzce'nin, belediyemizin, değişim, dönüşüm, gelişimine tanıklık edeceğiz. Ben umuyorumki hoş seda bırakabilmişizdir, öyle düşünüyorum. Çünkü ben gerçekten inandığım için herkesi kucakladım. Faydalı olmak düşüncesi ve çabası içinde oldum. Tek amacımız Düzce'yi daha ileri nasıl götürürüz, refah düzeyini yükseltiriz, huzur ve mutluluğu nasıl sağlarız, bunun gayreti ve çabası içerisinde olduk. Bana da bu fırsatı verdikleri için minnettarım çünkü bu bir bayrak yarışıdır, nöbet devir teslimidir, kimseye baki değildir emanettir. Ama emanete elimden geldiğince özenle hizmet ettim, sahip çıktım, güç birliğiyle harekete geçtik. Gündemimizde Düzce var idi. Ben mutluyum, huzur içinde inşallah hafta sonunda güzel ilimizden, hemşehrilerimden ayrılacağım. Bu vesile ile arz-ı vedayı da Belediye başkanıma yaptım." dedi.

 



Ziyaretin ardından Belediye Başkanı İsmail Bayram Vali Yılmaz'ı kapıya kadar uğurladı. 



Haber: S. KAŞKIR