Haftasonu geçirdiği ani kalp krizi sonucu görev yaptığı Atatürk Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Hastane Müdür Yardımcısı Sedat Demirağ'ın "kriz geçirmesinin ardında ilginç bir dram yattığı ortaya çıktı.

Uzun zamandır Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde "Müdür Yardımcısı" olarak görev yapan Sedat Demirağ, ihtiyaç sahiplerine ve mağdur vatandaşlara yardım etmesiyle tanınan bir kişi olarak tanınıyordu. Doktorlara ulaşmakta zorlanan kişilere sıra alımı ve para yardımı gibi her türlü konuda katkı ve yardım yapmakla tanınan Sedat Demirağ'ın bu yaklaşımının ve davranışlarının yönetimde rahatsızlığa yol açması üzerine Hastane Müdür Yardımcılığı görevinden alınacağı ve yerine br imamının atanacağının kendisine söylendiği ve Demirağ'ın buna çok içerlendiği ve içine hiç sindiremediği için kalp krizi geçirdiği idida edildi. Yakın çevresi ve yakın arkadaşlarının bu olayı doğruladığı, Demirağ'ın bu üzüntüsünü bazı yakın dostlarıyla da paylaştığı sızan haberler arasında.Kamuoyu, Demirağ'ın ani kalp krizi geçirmesini bir türlü yorumlamakta zorlanmıştı.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi (ADH) Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Sedat Demirağ, pazar günü eşiyle birlikte bir yakınını bırakıp köye döndüğü esnada direksiyonda kalp krizi geçirmiş, kaldırıldığı ADH Acil Servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.Demirağ, doğum yeri olan merkeze bağlı Küçük Mehmetler (Sıraceviz) Köyü'nde kalabalık bir cemaatın katılımıyla gözyaşları arasında defnedilmişti.

Haber: E.TAYHAN