“Olmaz olmaz” demeyin... Sicim gibi yağmur altında tankerin içindeki suyu boşaltarak gidiyor. Düzce belediyesinin park ve bahçeler müdürlüğünün taşeron firma aracılığı ile çevre düzenlemesi ve sulama çalışması yaptığı firmaya ait olduğu belirlenen “sulama tankeri” gökyüzünden bardakla boşanırcasına yağan yağmurun altında D-100 karayolu yan yolda sulama tankerini kimseye aldırmadan boşaltarak gidiyor. Tabii ki birilerinin kendilerini görüntüleyeceğini düşünmeden...

Görüntü cumartesi günü akşam saatlerinde kayda alındı... D-100 karayolu Fevzi çakmak mahallesi yan yolda çekilen görüntüler şaşkınlık yaratırken bu kadarda olmaz dedirten cinstendi. Düzce Belediyesi park ve bahçeler müdürlüğünün hizmetinde olan taşeron firmaya ait sulama tankeri yağmurlu havada sulama yaparken işte böyle görüntülendi.

2 gündür etkisini gösteren sağanak yağış zaman zaman su baskınlarına neden olurken park ve bahçeler müdürlüğünde hizmet veren su tankeri ve çalışanları sanki bu yağışı görmezden gelircesine sulama yaptı. Görüntü şaşkınlık yaratırken sulama tankeri tanktaki su bitene kadar çalışmasını sürdürdü. Terminalin sular altında olduğu bazı evlerin lağım sularına teslim olduğu bu saatlerde belediyenin kontrolündeki taşeron firmasının yaptığı bu sulama hem şaşkınlık yarattı hem tepkileri de beraberinde getirdi. Haber merkezimize ulaşan bilgilerde yağmur altında yola akıtılan suyun mahiyeti de bilinmiyor. Suyun saf su olmadığı yönündeki duyumlarda kafaları karıştırıyor.

Haber:İ.KELEŞ