Bu zamana kadar yağan yağmurla birlikte adından sözettiren altyapı sorunları bu yağmurla birlikte yine ortaya çıktı. Beyciler Mahallesi'de yağmurdan etkilenen bölgeler arasında. Beyciler Mahallesi'nde patlayan su borusu nedeniyle yollar sular altında kaldı. Yolların sular altında kalması ile birlikte üç evi de su bastı.

Merkeze bağlı Beyciler Mahallesi 1. Cadde 2 Sokak'ta bulunan Ramis Terzi, Yener Topkara ve Fahri Topçuya ait üç müstakil evi, patlayan su borusu nedeni ile su bastı. Yardım için belediyeyi ve itfaiyeyi aradıklarını, ancak kimsenin gelmediğini belirten mahalle sakinleri, çok mağdur durumda olduklarını söyleyerek ne yapacaklarını bilemediklerini ifade ettiler.

Su basması nedeni ile evlerinde maddi hasar oluşan vatandaşlar, belediyeden şikayetçi olduklarını, kimsenin kendileri ile ilgilenmediğini söyledi. Su basan evlerin bodrum katlarında yakacak malzemelerinin olduğunu ve bu malzemelerin kullanılmaz hale geldiğini belirten vatandaşlar, evlerine girerken çamur içinde kaldıklarını dile getirerek her yağmur yağışı sırasında yaşanan bu olaylara kesin bir çözüm bulunmasını istedi.