Şehir mezarlığının tam karşısında bulunan Azmimilli Mahallesi 458.Sokak sakinleri her yağan yağmur sonrası su birikintisinden dolayı göle dönüşen yola isyan ettiler. Yağmurlu havalarda Düzce Beyköy yolu üzerinde biriken yağmur sularının yoldaki kot farkından dolayı sokakta birikmesinin günlük hayatlarını olumsuz etkilediklerini sorunları için çalmadık kapı bırakmamalarına rağmen hiçbir sonuç alamadıklarını söylediler.





Mahalle sakini Oktay Seher, konuyla belediyeye konuyla ilgili olarak 4-5 yıldır sürekli haber verdiklerini fakat istedikleri çalışmanın yapılmadığını söyledi. Seher mahallelerine gelen misafirlere çizme giyip gelmeleri uyarısında bulundu. Seher, yetkililerin kendilerine Nisan ayında asfaltlama yapılacağını söylediklerini ama yapmadıkları siteminde bulundu. Siyasilere seslenen Seher, seçim döneminde mahallelerini ziyarete gelecek milletvekili adaylarının mevcut tabloyu gördükleri gibi mahalleye girmeden geri döneceklerini söyledi. Sokak olarak Azmimilli Mahallesi ile Darıcı Mahallelerinin tam ortasında kaldıklarını söyleyen Seher, her iki muhtarlıktan yeterli desteği görmediklerini dile getirdi.

Sokak üzerinde bulunan bir evde ikamet eden 10 yaşındaki Egemen Sayas, suyla dolu yolda okula gitmekte zorlandıklarını belirtti.

Bir başka mahalleli ise, taşan kanalizasyon ve yağmur sularından dolayı yeğeninin hasta olduğunu söyleyerek yetkililerin sorunu çözmemeleri halinde sokakta kayıkla gezeceklerini söyledi. Mahalle sakinleri yoldaki alt yapı ve yol sorununun çözümü içi yetkililerin seslerini duyarak harekete geçmelerini bekliyor.

Haber:Y.SEVER