Ak Parti Düzce Milletvekili Yaşar Yakış, İl Genel Meclisinin olağan toplantısına katılarak meclis gündemine gelen konuların işlenişini gördü.

Katıldığı Meclis toplantısında konuşmada yapan Yakış, 19 yıldır görev yaptığı süre içinde gittiği her yerde bu tür toplantılara katıldığını söyleyerek “ Bu tür toplantılara katılıyorum çünkü buralardan çok önemli kararlar çıkıyor. Bu yüzden bu toplantılarda kararların nasıl çıktığını görmek istedim. “ ifadelerini kullandı.

Düzce ve çevresindeki yol sorununa da değinen Yakış, “ Düzce'de yoğun bir yerleşme var. Bu yerleşmeye göre tarlalarda fazla olduğu için 5 kilometrelik yol tarlalar nedeniyle 10 kilometreye çıkıyor. Yığılca'da bu sorun daha fazla yaşanıyor. Bundan yaklaşık 2 bin yıl önce Roma'da iki yerleşim yeri arasındaki mesafe de dümdüz yol yapılıyordu. Bu kadar zaman geçmesine rağmen bizim bu düşünceyi gerçekleştiremememiz ve yapamamamız olmaz. “şeklinde konuştu.

Yapılan çalışmaların verimli olması için yapılması gerekenleri de belirten Milletvekili Yaşar Yakış, “ Büyük düşünmeliyiz. Büyük düşünerek faydalı işler yapmalıyız. Düzce'de öyle şeyler yapalım ki gelecek nesillere örnek olalım. Ak Parti olarak biz çalışmalarımıza yenileşme yolunda devam edeceğiz. Önümüzde Hiçbir engel kalmadı. Yaptığınız her çalışmada kanımızın son damlasına kadar yanınızdayız. “ dedi.

Yakış İGM üyelerine doğru çalışmaları yaptıktan sonra oy kaygısına düşmenin yanlış olduğunu da belirterek, büyük düşünüp doğru işler yapıldığı sürece yeniden seçilme kaygısının olmayacağını dile getirdi.