Akçakoca Oteli'nde düzenlenen veda yemeğine, AK Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır, Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Ezer, yönetim kurulu üyeleri, eski AK Parti İlçe teşkilatı yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Yakış, yemek öncesi yaptığı konuşmasında, AK Parti'nin başarısında birlik ve beraberlik olduğunu belirterek ''Geçmişte bazı sıkıntılar, üzen ve sevindiren bazı olaylar olmuştur, hepsi geçmişte kaldı. Bu makamlar kalıcı değil geçicidir. Her zaman söylediğim gibi sofradan aç kalkmayı da bilmeliyiz. Herkese teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum'' dedi.

AK Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır ise genel seçimlerin ardından Türkiye'nin tekrar AK Parti'ye güvendiğinin ortaya çıktığını belirterek ''Bizden önceki milletvekilimiz, ağabeyimiz, büyümüz Yaşar beyin bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerin devamını getireceğiz. Seçilen üç milletvekili olarak en iyi şekilde çalışarak başarı sağlayacağız. Çalışmalarımızda özellikle parti teşkilatları ile istişare ederek kararlar alacağız'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından Eski Milletvekili Yaşar Yakış'a çeşitli hediyeler verildi.

Haber; R. BAL