2009 Yılı yerel seçimlerinde MHP’den Belediye Başkan adayı olan Mehmet Okan Yanmaz Çuhallı Çarşısı gençleri ile kahvaltıda buluştu.
Yaklaşık 250 gencin katıldığı kahvaltıda gençlerin ve Akçakoca’nın sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Gençlerin ilgisinden memnun olduğunu ifade eden Mehmet Okan Yanmaz " Gençleri dinleyip sorunları yönünde tespitte bulunuyorum. Gençlerin bireysel değil toplumsal sorunlarını nasıl çözülmesi yönünde değerlendirmelerde bulunuyoruz. Biz gençlerle genel anlamda çözümler üretmek, gençlerin ekonomik ve sosyal refaha topluca nasıl ulaştırılması konusunda bilgi alışverişinde bulunduk."diye konuştu.

Kahvaltıya katılan gençler ise “Yerel yönetimde Akçakoca ilçesine nasıl bir katkıda bulunabileceğimiz yönünde fikir alışverişinde bulunuyoruz. Siyasetten uzak ama yerel bazdaki gelişmelere öncelik veriyoruz. Yerel siyasette genel siyasi görüşü bir kenara bırakarak Okan Yanmaz’ı 2014 seçimlerinde Belediye Başkanı görmek en büyük hedefimizdir."dedi.

Haber; S. KAŞKIR