Düzce Yardım Sevenler Derneği 2018 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı, bugün Kızılay toplantı salonunda yapıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kurulda sandığa gitmeden önce derneğin 90 yıllık geçmişi anlatıldı.

“Örnek bir çalışma oldu”
Dernek başkanı Necmel Bilir, Yardım Sevenler Derneği olarak 90.yıl çalışmalarını şöyle aktardı:

“140 şubemiz bu coşkuyla çok heyecanlı günler yaşıyor. Biz dernek olarak 90.yıl çalışmalarımıza 3 ay önce Körpeşler Mahallesi’nde ki Engelliler Anaokuluna bir oyun salonu açarak başladık. Örnek bir çalışma oldu. Sizlerle beraber 2 ay önce Düzce’de bulunan bir otelde 90.yılımızı Atatürk posterleri, Milli marşlarla kutladık. Atamızın ve derneğimizin imzası olan fincanlarımız büfelere, rozetlerimiz de yakalarınızda yerlerini aldı. Şuanda şehrimizin birçok yerinde billboardlarda derneğimizin 90.yıl reklam afişleri, Mehmet Aslantuğ ve oğlunun seslendirdikleri görsel medyadaki çalışmalarımız umarım dikkatinizi çekmiştir. Ayrıca ortaokullar arası kompozisyon yarışmaları düzenlenmiş üniversite tahsili burslar, bilgisayarlar, birçok değerli hediyeler Mayıs ayında Ankara’da ki Genel Merkez Genel Kurulunda sahiplerine verilecektir. Sayın Mehmet Aslantuğ’un dediği gibi, Kalpten kalbe yoluz biz. Türkiye Yardım Sevenler Derneğiyiz biz.”



Bilir sözlerine savaşsız, şehitsiz huzur dolu bir gelecek dilediğini belirterek son verdi.

Konuşmalarının ardından yönetim kurulunda bulunan Ayşe Komit’e, Nermin Cilingir’e, Nurten Bucurgat’a, Sacide Göral’a ve Hayat Sezgin’e hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi.

Yapılan seçimler sonucunda mevcut başkan Necmal Bilir güven tazeledi.

Haber: H. GÜRSOY