21 Aralık Pazartesi günü evine gitmek için bindiği Beyciler otobüsünün Atatürk Bulvarı üzerinde seyrettiği esnada şoförün ani bir şekilde frene basmasıyla oturduğu koltuktan düşerek yaralanan 65 yaşındaki Yusuf Sezer’in iddiasına göre; olaydan sonra kendisiyle ilgilenilmedi.

“Hastaneye nasıl gittiğimi hatırlamıyorum”

Kaldırıldığı hastanede başına 9 dikiş atılan “Ölümden döndüm” diyen Sezer, yetkililerin ilgisizliğine serzenişte bulundu.

Sezer, yaşadığı kazayı şöyle anlattı. “Eve gitmek için bindiğim otobüste en arkada bulunan koltukta oturuyordum. Oturduğum koltuğun önü açıktı. Elimde çantalar vardı. Otobüs şoförü aniden frene bastı. Bende otobüsün sarsıntısıyla oturduğum koltuktan düşerek başımı direğe çarptım. Başımda o an bir acı hissettim ve kan gelmeye başladı. Beni hastaneye kaldırdılar. Tabii ben o acıyla hala nasıl hastaneye gittiğimi bile hatırlamıyorum.”

“Şoför, yerinden bile kalkmadı”

Kendisinden özür bile dilenmediğini öne süren Sezer, şöyle devam etti: “Şoför, ben otobüste düştüğüm an yerinden bile kalkmadı. Ben hastanede tedavi olurken Düzce Belediyesi’nden gelerek durumumu soran herhangi biri olmadı. Benimle ilgilenmemelerinden üzüntü duydum.”

Konuyu tatlıya bağlamımızı istediler

Şehir içi ulaşımı sağlayan otobüslerin yolcularını sigorta kapsamına alma zorunluluğu olduğunu söyleyen Sezer, “Belediye yetkilileriyle yaptıkları hatadan dolayı yaptığım görüşmede bana yemek ısmarlayıp konuyu tatlıya bağlamımızı istediler. Bu söz sonrası başka ne denebilir ki? Bana “Yaşadığına şükret” dediler. Bende bunun üzerine şikayetçi oldum.” dedi.

Haber:Y.SEVER