27 Ağustos 2014 tarihinde Aydınpınar Caddesi Otluoğlu Köyü Sapağı'nda meydana gelen kazada Mehmet Taşlayan idaresindeki araç kontrolden çıkıp karşı şeride geçerek Aydınpınar istikametine gitmekte olan Kazım Yazıcı idaresindeki otomobil ile çarpışmıştı.


8 kişinin yaralandığı o kazanın ardından kazaya karışan otomobil sürücülerinden Mehmet Taşlayan ve yanında yolcu olarak bulunan Sinan Emiroğlu, şimdi bir yandan kazanın yaralarını sarmaya çalışıyor, diğer yandan da hukuk mücadelesini sürdürüyor.

Otomobil sürücüsü Mehmet Taşlayan ile aynı araçta bulunan ve kazayı birebir yaşayan Sinan Emiroğlu, sapaktan çıkan beyaz renkli bir otomobil yüzünden kazanın meydana geldiğini iddia ederken, çarptıkları diğer aracın sürücüsünün polise verdiği ifadenin farklı olması sonucu konunun mahkemeye taşındığını söyledi.



Mahkeme sürecinin devam ettiği kazada, iki kazazede haklılıklarını ispatlamak için görgü tanığı arayışına girdi. Taşlayan ve Emiroğlu devam eden davanın seyrini değiştirmesi için kazaya şahit olan vatandaşlardan yardım istedi. Haber merkezimize başvuran Emiroğlu, olayın davaya yansıdığı gibi olmadığını dile getirerek kazayı görenlere seslendi:



Emiroğlu, "Bize Otluoğlu Sapağı'ndan çıkan beyaz renkli kamyonet vurdu. Bunu gören duyan birisi varsa Allah rızası için bildirsin. Bizde elimizden geleni yapacağız. Bizim isteğimiz ve dileğimiz budur. Kazadan dolayı mağdur olduk" dedi. Kazada yaralanan Emiroğlu sağlık durumuyla ilgili olarak, "6 ay ayağımın üstüne basmayacağım. Ne zaman yürüyebileceğim konusunda doktorlar bir şey söyleyemiyor, belli değil. İşe ne zaman dönebileceğim de belli değil." diyerek kazaya şahit olanlardan yardım istedi.



Sürücü Mehmet Taşlayan da, "Kazayı görenlerin işin aslını Allah rızası için polise bildirmelerini rica ediyoruz. Şuan suçlu biz görünüyoruz ama bize çarpan bir araç var." diye konuştu.


Mehmet Taşlayan ve Sinan Emiroğlu şimdi kendilerine gelecek güzel bir haber bekliyor.

 

Haber: Y. Sever