Çilimli OSB'nin Mütevelli Heyeti'ni belirlemek için Düzce TSO yönetimi arasında yapılan toplantıda TSO Başkanı Çakır ile Meclis Başkanı Taşlı'nın isimlerde uzlaşı sağlayamaması gerginliği tırmandırmış, toplantıda 4 kişilik mütevelli heyeti seçilemeden sona ermişti. TSO Başkanı Fahri Çakır, basına da yansıyan toplantı ile ilgili ayrıntıları paylaştı…
Olayların spontane geliştiğini belirten Fahri Çakır, Ticaret ve Sanayi Odası’ndan 4 kişilik isim listesini biran önce oluşturmak adına toplandıklarını ancak olayların bu noktaya gelmesinin üzüntü verici olduğunu dile getirdi.

 

HIRSLARI AKILLARININ ÖNÜNE GEÇTİ


Toplantıya kadar Meclis Başkanı Ertan Taşlı’nın liste hazırlığından haberi olmadığını ifade eden Çakır, hırslarının akıllarının önüne geçtiğini belirtti.

KEŞKE OLMASAYDI


Hoş olmayan durumların yaşandığını belirten Çakır, “ Alınganlık gösterildi. Ben liste savaşının şık olmayacağını söyledim. Keşke olmasaydı. Sürekli bir yerlerde olma ihtirası içine girilince gerginlik yarattı.” dedi.

 

Kendisinin feragat ederek ismini listeden çıkardığını dile getiren Çakır, toplantının bir sonuca varmadan sona ermesinin iyi olmadığını da sözlerine ekledi.


Konunun muhatapları ile tekrar bir araya gelineceğini söyleyen Çakır, yaşanan olaylarla ne Düzce halkının ne de Düzce sanayicisinin zarar görmemesi temennisinde bulundu.

 

Haber;S.Kaşkır