Modern bir yaşam anlayışıyla tasarlanan “Maidan 81” Projesi Düzce’ye yepyeni bir soluk katacak. Dövizdeki dalgalanmalar nedeniyle yerli ve yabancı yatırımcıların tek çivi çakmaya endişe ettiği şu günlerde Memursen Yolu, Hürrriyet Caddesi üzerinde büyük bir proje hayata geçiyor.



Türkseven Şirketler Grubu ile Algün İnşaat’ın ortaklaşa yürüttüğü “Maidan 81” projesinin sorunsuz şekilde Düzce’ye kazandırılması için Hanife Türkseven tarafından inşaat sahasında kurban kestirildi.



Ailenin büyüğü Hacı Hidayet Türkseven, Türkseven Şirketler Grubu Başkanı Faruk Türkseven ve aile fertleri ile Algün İnşaat Sahibi Cihat Algün’ün de katılımıyla kesilen kurbanın ardından dualar edildi.

“Önemli olan kendine inanmak, devlete güvenmek”
İnşaat alanında incelemelerde bulunan Hacı Hidayet Türkseven yatırımın Düzce’ye hayırlı olmasını dileyerek, “Memleket zor günlerden geçiyor. Umudumuzu yitirmeden yatırıma devam eden iş adamlarına eşimle birlikte destek vermek için geldim. Önce kendimize güvenelim. Sonra Düzceli’ye inanalım. Hepsinden önemlisi devletimize ve devlet başkanımıza güvenelim. Ben 85 yaşındayım. Çok sıkıntılı günler gördüm. Bugünkü sıkıntılı günler o günlere göre daha az sıkıntı ile geçecek günlerdir. Önemli olan kendine inanmak, devlete güvenmek. Bunu yatırımla yapalım. Bu günlerde korkmadan, çekinmeden yatırım yapanlar kazanan olacaktır. Düzce’ye yatırım yapan hele hele bu günlerde yatırım yapan her girişimciyi gözlerinden öpüyorum.” dedi.



“Allah bu günlerde yatırım yapan her yatırımcıya kuvvet versin”
Hanife Türkseven ise “Evlatlarımız yatırım yaparken hayır dua etmek ve kazasız çalışma için kurban kesmeye geldik. Allah bu günlerde memleketimize yatırım yaparak, evlere aş gönderen her yatırımcıya kuvvet versin, kolaylık versin. Biz ailecek yapılan işin arkasında olduğumuzu göstermek için buradayız.” şeklinde konuştu.



 Yeni nesil yaşam!
2019 yılının ilk yarısında tamamlanması hedeflenen Maidan 81 Projesi’nin detayları ise şöyle:

“Modern bir yaşam anlayışıyla tasarlanmış, farklı tipteki teraslı konut alternatiflerinden, meydanında yer alan çarşı ve cadde mağazalarına kadar sayısız ayrıcalığa sahip olan Maidan 81ʼde, her detay en iyisini yaşamanız için düşünüldü. Fark oluşturan mimari yapısı ve konseptiyle, bölgenin en gözde meydanlarından biri olacak Maidan 81; mağazaları, restoranları, kafeleri, çarşısı ve sosyal alanlarıyla yepyeni bir alışveriş merkezi kültürü yaşatıp, hayatınıza yepyeni bir soluk katacak. Maidan 81, Düzceʼnin en hareketli bulvarlarından biri olan, gerek şehrin gerekse bölgenin gelişimine katkı sağlayan birçok değerli yatırımın yer aldığı Memursen Yolu, Hürrriyet Caddesiʼnde hayat buluyor.
 


Düzceʼye farklı bir vizyon katacak
Yenilikçi yatay mimarisi ve benzersiz meydan konseptiyle Düzceʼye farklı bir vizyon katacak Maidan 81ʼde, dostluklar ve heyecanlar paylaşılarak çoğalıyor. Meydanda yer alan süs havuzu, etrafında yer alan restoran ve cafelerle yepyeni bir yaşamın kapıları aralanıyor. 1+1, 2+1 ve  3+1 alternatifleriyle toplam 54 dairenin ve 31 bağımsız ticari alanın yer alacağı Maidan 81, sosyal alanları ve meydan otoparkıyla yaşama yeniden başlamaya davet ediyor. Valilik, hastane, pazaryeri, AVM gibi şehrin en önemli kamusal ve özel ihtiyaç alanlarına yürüme mesafesinde  yer alan Maidan 81, Düzceʼde site yaşamı ve konut kültürünün sürekli geliştiği Memursen Bölgesiʼnde cadde üzerinde konumlanıyor.”

Haber: C. ÜSTÜNER