Düzce Belediyesine ait devam eden yatırımlar yerinde görülerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi. ..Vali Ali İhsan Su ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş başta olmak üzere Başkan Yardımcıları Şemsettin Yenersoy ve Murat Caymaz ve bazı meclis üyeleriyle bir kaç İl Genel Meclis Üyesi'nin de hazır bulunduğu inceleme-araştırma gezisi, yıllardır tartışma konusu olan Düzce İli Katı Atık Tesisi inşaatında başladı.Toplu olarak gelinen alanda ilk açıklama şantiye Şefi Veysel Kılıç tarafından yapıldı.



Sunumu dikkatlice dinleyen Vali Su ve Başkan Keleş daha sonra sordukları sorularla daha detaylı bilgiler almaya çalıştı.

 



Başkan Keleş'te çöpün konulacağı zeminde yapılan çalışmaları daha detaylı anlatarak alanın geçirmezlik özelliği hakkında bilgiler verdi.

 



Vali Su, Belediye Başkanı Keleş ve beraberindeki Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri, daha sonra Düzce için büyük önem arzeden tarihi Konuralp'te devam eden gravur ve bazalttan yapılan yol yapım çalışmalarını incelediler.

 

 



Düzce Belediyesine ait taş işleme tesisi gezilerek doğal taş işleme tesisi görüldü.



Ekip, ardından ara vermeden merkezde yıllardır bir türlü bitirelemeyen Kültür Merkezi inşaat incelendi.


Vali Ali İhsan Su Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve beraberindeki heyet daha sonra yine Düzce'nin yıllardır kangreni haline gelen Terminal İnşaatı incelendi.Saat 11.00'de başlayıp yaklaşık 14.40'a kadar süren inceleme gezisi sonrası mikrofonlarımızı önce Vali Ali İhsan Su'dan "değerlendirme" yapmasını istedik. Vali Su, gezilen ve görülen çalışmaları bir hayli olumlu bulduğunu belirterek çalışmaların "tam bir şantiye havasında" devam etmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.



Belediye Başkanı Mehmet Keleş'te verdikleri sözlerin yerine gelmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek bazı tesislerin bir buçuk ay içinde açılış kurdelasının kesileceğinini söyledi.

HABER:E.TAYHAN