Devir teslim töreninin ardından Türkseven Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Türkseven’i ziyaretler devam ediyor. Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz da Öncü TV’yi ziyaret ederek Öncü TV’ye yayın hayatında başarılar diledi.



“Hem kamuoyunu hem de bizleri doğru bilgilendireceksin, biz bundan yanayız”
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Yavuz, şu ifadelere yer verdi:

“Biz bundan sonraki yayın hayatında inşallah başarılar diliyoruz. Biz de desteklerimizi esirgemeyeceğimizi bilmenizi isteriz. Öncü TV’den şeffaf bir yayın politikası bekliyoruz. Yani şeffaf olmak aynı zamanda doğruluğu ve dürüstlüğü de birbiriyle bütün olarak hizmettir. Biz bundan yanayız. Düzce, çok yakın bir çevreye sahiptir. İlçeleriyle, merkeziyle bir bütün sayılabilecek, burada olan bir olay ilçelere, köylere de yayılabilecek durumdadır. Tabi ki bunun en büyük öncüsü yine Öncü TV’dir. Bugüne kadar hızlılığı ve gayreti bundan sonra da gösterecektir. Biz bunu isteriz, başka bir şey söylemeye gerek yok. Çünkü şeffaf bir yayın, dürüst bir yayın, ilkeli bir yayın. Hem kamuoyunu hem de bizleri doğru bilgilendireceksin, biz bundan yanayız.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkseven de ilkeli ve seviyeli yayın anlayışına bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonraki dönemde de devam edeceklerini söyledi. Türkseven, amaçlarının Düzce’ye doğru haber sunmak olduğunu da sözlerine ekledi.

Haber: M. AYDIN