Düzce’de turizme önem gittikçe artıyor. Daha önce Vali Vasip Şahin, Düzce’de turizmin gelişmesi için çalışma yapacaklarını ve sosyal yaşamın artırılacağını ifade etmişti. Bu kapsamda özellikle Yığılca’nın turizme kazandırılması için çalışmalar devam ediyor.
Bugün yapımına geçtiğimiz günlerde başlanan ve çalışmaları devam eden Yığılca Yedigöller yolunu yerinde incelemek için Yedigöllere giden Vali Vasip Şahin çalışmaları yerinde inceledi.
Yol çalışmaları ile ilgili çalışmaları yerinde inceleyen ve bilgiler alan Vali Vasip Şahin, konu ile ilgili yaptığı açıklamasında Düzce turizminin gelişmesi için çalışmalara başladıklarını ve bu çalışmalar bittiği takdirde Yedigöllere ulaşımın daha kolay olacağını vurguladı.

“Bilindiği gibi biz Düzce’de turizmin gelişmesini amaçladık. Turizmin gelişmesi için eğitimin ardından turizme önem verdik. Bu kapsamda Yığılca’nın da geliştirilmesi için Yedigöller gibi yerde yol çalışması yapıyoruz. Burada orman yolu daha kötüydü. Köy sınırları dahilinde bu çalışmayı bu hafta içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki günlerde de bu yolu Yedigöllere kadar uzatarak, buraya ulaşımın kolaylaşmasını sağlayacağız.”

Haber; R. BAL