Son 30 yılın en etkili kar yağışının ardından Düzceliler şimdi başka bir sorunla mücadele etmeye çalışıyor. Düzce’nin birçok mahallesinde eriyen kar suları ve yağan yağmurun oluşturduğu su birikintileri vatandaşı isyan ettirdi.

Her gün bu konuda haber merkezimize telefon eden birçok vatandaş sıkıntılarını ilgililere ulaştırmakta zorlandıklarını sorunu kimin çözeceğini merak ettiklerini söylüyorlar.
Eriyen kar sularından olumsuz olarak etkilenen yerlerin başında ise Uzunmustafa İlkokulu, Sosyal Sigortalar Kurum (SSK) ve Düzce Devlet Hastanesi geliyor.

 SSK‘ya giriş çıkışın yapıldığı kapılar su birikintisinden dolayı neredeyse yayaların geçişine kapanma noktasına gelmiş durumda… Su birikintilerinin yanı sıra çöp konteynerlerinin da iyice dolması ve çöplerin etrafa saçılması kirliliğin derecesini artırıyor.



Düzce Devlet Hastanesi’ne gitmek isteyen vatandaşların suyla dolu yolu geçmeyi göze almaları gerekiyor. Hastanenin bahçesine giriş yapılan kapıda vatandaşlar büyük mücadele ediyor.

4 günlük kar tatilinin ardından okula dönerek derslere devam eden öğrenciler ve onları okula bırakan velileri de su birikintilerinin okulun önünü kaplanmasından dolayı büyük bir problem yaşıyor. Öğrenciler suyla kapanmış yoldan velilerin elinden tutarak geçerek okula gitmeye çalışıyor.
Vatandaşlar konuyla ilgilenecek yetkililerin seslerini duyarak biraz daha gayretli çalışarak sorunları çözüme kavuşturmalarını istiyor.

Haber;Y:SEVER