Düzce Barosu meslek içi eğitim seminerlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda geride kalan hafta sonu Düzce Barosu hizmet binasında Ceza Mahkemesi Kanunu (CMK) uygulamaları ile ilgili seminer düzenlendi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen seminere Düzce Barosu avukatlarının yanı sıra Bolu Barosu avukatları ile eminiyet ve jandarma mensupları da katıldı.

Eğitmenliğini Türk-Alman Ünv. Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kemal Yıldız ile TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Turgay Demirci'nin yaptığı seminerde güncel sorunlar ışığında CMK uygulamalarına ilişkin bilgilendirmeler yapıldı.

Düzce Baro Başkanı Av. Azade Ay, yaptığı açıklamada, bu tür seminerlerin mesleki faaliyetlerin gelişmesi açısından oldukça önemli olduğunu vurguladı. Baro Başkanı Ay, "Yeni dönemin bu ilk eğitim çalışmasına bu derece yüksek katılım sağlanması bizi sevindirdiği gibi doğru yolda olduğumuzun da en büyük işareti oldu. Tüm katılımcılara seminere verdikleri destek için teşekkürlerimiz sunuyorum." dedi.

Düzce Baro Başkanı Av. Azade Ay, seminer sonunda katılımcılara plaket sundu.

Haber: C. ÜSTÜNER

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8