Kiremit ocağında gençlik merkezi inşaatı devam ederken, geçici olarak Camikebir Mahallesi'nde hizmet verecek olan Düzce Gençlik Merkezinin yeni binasının açılışı gerçekleştirildi. Vali Adnan Yılmaz'ın katılımıyla açılan yeni bina Düzce’nin en modern gençlik merkezi olması nedeniyle büyük ilgi gördü.

 

 

 

Vali Adnan Yılmaz, açılışta yaptığı konuşmada;bu ve benzeri binaların çoğaltılması temennisinde bulundu.
Yılmaz, “Gençlik Merkezleri; üyesi olan tüm gençlerin beden ve ruh sağlığını korumak, sosyo-kültürel gelişimlerini desteklemek, ilgili alanları doğrultusunda eğitimlerine katkı sağlamak ve beceri kazandırmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından tüm Türkiye’de açılmıştır. Düzce Gençlik Merkezimizin çalışmasına vesile olan herkesi tebrik ediyor ve gençlerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

 

 

Açılış konuşmasının ardından Vali Adnan Yılmaz ve protokol üyeleri, yeni gençlik merkezini gezdi. Oyun salonları, brifing odaları, tiyatro ve çok amaçlı salonlar, model uçak, resim, müzik ve ebru sanatı odalarını gezerek İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’dan bilgi aldı. Vali Yılmaz, gençlerle oyun oynadı.
Vali Adnan Yılmaz ve protokol, modern gençlik merkezini beğendiklerini belirterek hayırlı olmasını diledi. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Düzce Valisi Adnan Yılmaz’a Gençlik Haftasında yapmış olduğu ebru eserini hediye etti. 

 

Haber: S. KAŞKIR