Dünyada önde gelen motor firması tarafından Düzce’de ülkede ilk defa yeni konsept firması olan Dadaş Motor’un açılışı gerçekleştirildi. Fevzi Çakmak Mahallesi, Küçükler Sokak’ta bulunan bayinin açılışına eski motor sporcu AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu ve MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz da katıldı.



Duaların ardından yapılan açılışı Sofuoğlu ve Yılmaz yaptı. Sofuoğlu açılış sonrası satılan motosikletleri incelemeyi unutmadı.


“Burada özel bir motorun tanıtımı da yapılıyor”
Açılış sonrası açıklamalarda bulunan Milletvekili Sofuoğlu şu ifadelere yer verdi:

“Buranın sahibi benim çok sevdiğim bir ağabeyimdir. Kendisiyle birlikte Düzce’de bir pist kuruyoruz. Kendisi ağabeyimdir ve birçok kararı beraber veriyoruz. Bu işyeriyle alakalı da her şeyi beraber dizayn ettik. Kendi yerimiz olarak gördüğümüz için açılışına da geldik. Firmanın Türkiye’de birçok bayisi olmasına rağmen en çok satış yapan bayi Düzce bayisidir. Benim ortaklığım falan yok ama kendisi en büyük destekçilerimden birisidir. Ben de onun yanında durmak için bugün buraya geldim. Burasının Türkiye’deki en özel bayi olduğunu söyleyebilirim. Burada özel bir motorun tanıtımı da yapılıyor. Ben de motor sporcu olarak bu motoru görmeyi çok istiyordum.”





Haber: M.AYDIN