İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Düzce'nin sağlıktaki durumunu mercek altına alıyor.

 

5 Aralık tarihinde Düzce İl Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen devir teslim töreni ile görevi Op. Dr. İbrahim Özcan'dan devralan yeni İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz bir yandan makamında 'Hayırlı olsun' temennisi için gelen ziyaretçilerini ağırlarken, bir yandan da sağlık kurumlarını yerinde inceliyor.
 
Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz bu kapsamda Atatürk Devlet Hastanesi ek hizmet binası Muncurlu'da incelemelerde bulundu.

 

Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Arif Şahin eşliğinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Psikiyatri bölümlerinin hizmet verdiği Muncurlu'yu gezerek bilgi alan Yılmaz, ardından çalışanları ve tedavi gören hastaları ziyaret ederek hastaneden ayrıldı.
 
Öte yandan Düzce'de hastaneler başta olmak üzere sağlıkta yaşanan sıkıntıları asgariye düşürmeyi amaçlayan ve bu hedef doğrultusunda sık sık personeli ile toplantılar yapan Yılmaz, daha önce de Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ile Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etmiş ve çalışanlardan bilgiler almıştı.

Haber: C. ÜSTÜNER


Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8