İlçede alt yapı çalışmalarında sona geldiklerini belirten Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu, bundan sonraki süreçte sahaya inerek projeleri hayata geçireceklerini söyledi.
Sahaya İneceğiz
Bostancıoğlu, “Yaklaşık 3 yıldır görev yaptığım sürede Gümüşova’nın çözümlenecek problemlerini masaya yatırdık ve bunlarla ilgili alt yapı proje çalışmalarını tamamlama noktasına geldik. Bundan sonra sahaya inerek uygulama faaliyetlerine başlayacağız. Bütün mahallelerde yol açma, cadde genişletme, ağaçlandırma, aydınlatma çalışmalarıyla beraber bir kaç noktada park ve konut projesi var. Şimdi belediye olarak daha önce planladığımız projeleri sahaya koyma noktasında programımızı yaptık.”dedi.
“Her şey Gümüşova halkı için” diyen Bostancıoğlu, çalışmalar esnasında Gümüşova halkından da anlayışlı olmalarını istedi.
Takıldıkları Noktalar Var
Bostancıoğlu, Gümüşova dal-çığın üzerine yapılacak çevre düzenlemesi ve kavşak projesi ile ilgili karayollarıyla bazı anlaşmazlıkların olduğunu belirtti.
Bostancıoğlu, “Dal-çıkın üst bölümündeki peyzaj çalışmaları ve kavşak projemiz hazır. Ancak karayollarının yaptığımız projeye olur vermesi gerekiyor. Karayolları ile 3-4 defa görüştük takıldıkları bazı noktalar var. Karayolları dal-çıkın üzerine ticari anlamda bir müştemilatın yapılmasını istemiyor. Tabi böyle bir yapılanma da Gümüşova’ya yeterli olmayacak. Bizde karayollarının endişelerini girecek uygun bir proje yapacağız. Kısa sürede hallolacağını umuyoruz.” Diye konuştu.

 Bostancıoğlu, ayrıca bu yaz döneminde ilçedeki konut projesinin de temelini atmayı planladıklarını dile getirdi.

Haber; S. KAŞKIR