Düzce Belediyesi’nin en önemli sosyal projelerinden biri olan ve kapalı alışveriş merkezi özelliği taşıyan Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Katlı Pazaryeri için hazırlıklar sürüyor. Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Yapımın tamamlandığı ancak içerisinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Ay’in geçtiğimiz Aralık ayında yaptığı açıklamada, “Ocak ayında halkın kullanımına açılacak” dediği proje için vatandaşlar gün sayarken inceleme ve istişareler neticesinde katlı pazaryerinin ancak 2 ay içerisinde açılışa hazır hale geleceği bildirildi.

Başkan Ay’a incelemelerinde Zabıta ve Destek Hizmetleri Müdürleri ile Düzce Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı İbrahim Güney, Düzce Sebze, Meyve ve Balıkçılar Odası Başkanı Musa Sarı da eşlik etti.

“İçerisindeki fonksiyonlar”
Düzce’nin yeni aile yaşam merkezi olarak nitelendirilen katlı pazaryerinin birinci katı açık pazaryeri şeklinde olacak ve haftanın her günü sebze, meyve ve kuru bakliyat pazarı olacak. İkinci katta sinema, konferans salonları ve çocuklar için oyun ve eğlence alanları bulunuyor. Üçüncü katta ise yeme-içme hizmetinin olacağı teras yer alıyor. Burada kafe, restaurant ve fast food alanları bulunacak.

Haber: Ö.YILMAZ