Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)’nda 1-7 Mart tarihlerinde yapılan seçimlerin ardından belirlenen yeni yönetim ve yönetim kurulu üyeleri nezaket ziyaretlerine başladı.

İlk durak Vali Dağlı
Düzce TSO Başkanı Tuncay Şahin, Düzce TSO Meclis Başkanı Ahmet Dertli ve TSO Yönetim Kurulu üyeleri ilk olarak Düzce Valisi Zülkif Dağlı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Şahin, Dağlı ile selamlaşmasının ardından tüm TSO yönetimini Dağlı’ya tanıttı. Makamda gerçekleşen sohbetin ardından ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.



“İşverenlerden talepleri alın, Ankara’ya götürelim”
TSO Yönetimi buradan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ı ziyaret etti. Yeni yönetimin Ay ile selamlaşmasının ardından geçen sohbet sırasında Şahin, Ay’ın kendilerini kabulünden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ay ise belediye ile yeni yönetimin birlikte ve uyum içinde çalışacağına çalışacağına dikkat çekti.



Başkan Ay, “Daha fazla işçi çalıştırsın insanımız. Korkmasın işçi çalıştırmaktan. Ama bu konuda işçilerimiz konusunda işverenin ne sorunu varsa bunun merkezi hükümet kanalıyla neler çözeceksek bakalım he birlikte masaya yatıralım. Sizler bu talepleri toparlayın bizleri de davet edersiniz. Beraberce Ankara’ya gidip bu konuları konuşuruz” şeklinde konuştu.

CHP Yönetimi, Şahin’i ziyaret etti
Bugün CHP İl Başkanlığı da Düzce TSO’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. CHP İl Başkanı Vildan Cemşit, CHP Merkez İlçe Başkanı Alaeddin Duran, CHP Milletvekili Aday Adayı Zekeriya Tozan ve parti yönetim kurulu üyeleri Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ile bir araya geldi. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette istişarelerde bulunuldu. Ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.



Haber: Ö.YILMAZ