31 Aralık’ta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti 6. Olağan İl Kongresi sonrası yeniden il başkanı seçilen Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyeleri kurum ziyaretlerine başladı.

Keskin ve yeni yönetim’den Dağlı’ya ziyaret
Bu kapsamda ilk olarak Düzce Valisi Zülkif Dağlı’yı makamında ziyaret eden Keskin ve yönetimi Dağlı’ya çiçek takdiminde bulundu. Parti yönetim kurulu üyeleri Dağlı’ya kendilerini tek tek tanıtarak parti içindeki görevini söyledi. Dağlı, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetimine teşekkür ederek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



Başkan Ay: Siz tespit edeceksiniz, biz çözeceğiz!
AK Parti İl Teşkilatı Dağlı’nın ardından Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ı da makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Düzce’nin sorunlarını parti ile birlikte çalışarak çözeceklerini belirten Başkanı Ay, şunları kaydetti:

“Düzce’deki sorunları sizler tespit edeceksiniz, bizlere bildireceksiniz, bizler de burada uygulayacağız. Düzce’nin sorunlarını ben genele yaymak istiyorum. Halkımız ne isterse onu yapacağız. Halkımızla sürekli irtibat halindeyiz ve onlara kapılarımızı açtık. Dolayısıyla vatandaşımızın isteklerini muhtarlarımız kanalıyla, meclis üyelerimizle ve teşkilatlarımızla tespit ediyoruz ve bu tespitlerimizi de hızlı bir şekilde yerine getiriyoruz. Örneği cami tuvaletlerinden para almadık, çok iyi tepkiler alıyoruz. Vatandaş bu konuda çok memnun. Belediyemiz olarak temizliğini biz yapacağız.”



“2019 hatta 2023 döneminde de beraberce uyumlu bir şekilde yürüyeceğiz”
AK Parti İl Teşkilatları olarak Düzce Belediyesi’nin arkasında olduklarını kaydeden AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ise şunları söyledi:

“Yönetim kurullarından, AK Parti Teşkilatlarından çok değerli insanların da göreve talip olabileceğini ve bu görevi layıkıyla yerine getireceğini hep beraber görüyoruz. Onun için ben belediye başkanımız şahsında da bütün çalışma arkadaşlarını önümüzdeki çalışma döneminde başarılar diliyorum. Biz de AK Parti Teşkilatları olarak Düzce Belediyemizin bütün gücümüzle arkasındayız ve bu konuda da gereken hassasiyeti de her zaman olduğu gibi yine göstermeye devam edeceğiz. Çünkü belediyecilerimizin başarısı bu teşkilatlardan çıkmış değerli kardeşlerimizin daha da sonraki dönemlerde büyük işler yapması için destek olacaktır. Gayretlerini de biz destekleyeceğiz ve inşallah uyumlu bir şekilde 2019 hatta 2023 döneminde de beraberce Rabbim ömür verirse bizlere geçirmeyi nasip etsin. Öncelikle bu çalışmalarımıza devam ederken sayın başkanımızın da bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalar için de ayrıca tebrik ediyoruz. Yönetim kurulu arkadaşlarımız adına da hayırlı çalışmalar diliyoruz.”

Konuşmaların ardından AK Parti yönetim kurulu üyeleri kendilerini tanıtırken, Başkan Ay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber: Ö. YILMAZ