Düzce'de daha aktif çalışmalar yürütmesi istenen Yeşilay Derneği Düzce Şubesi'nin yönetimi olağanüstü kongre ile yenilendi. Seçim sonucunda Eski Baro Başkanı Avukat Ali Dilber Yeşilay Düzce Şubesi başkanı oldu.

Yeşilay Derneği Düzce Şubesi Olağanüstü Genel Kurulu'nda yeni yönetim için sandık başına gidildi. Bunun sonucunda yönetim ve denetim kurulu üyeleri belirlendi. Düzce eski Baro Başkanı ve Arabulucu Avukat Ali Diber başkanlığında oluşan yönetimde şu isimler yer aldı: "Yönetim Kurulu Üyeleri Avukat Elif Sezer Cebar, Öğretim Görevlisi Dilek Demirezen, Memur Musa Zeki, Anestezi Uzmanı Ökkeş Kepek, Psikolog Zeynep Uran, Psikolog Hatice Günler, Sosyal Hizmet Uzmanı Feride Selvi, Öğretmen Kudret Çiçek, Müdür Sema Kaya, İş Adamı Selahattin Esen, Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Bilir, İş Adamı Murat Saydam, Vaiz Ömer Meydan, Memur Seyfettin Dudak, Memur Dilek Üstünel."

Yıllardır birçok sivil toplum kuruluşunda önemli görevler üstlenen ve bu kez Yeşilay çatısı altında Düzce'de bağımlılıkla mücadeleye katkı sağlayacak olan Yeşilay Derneği Düzce Şubesi Başkanı Ali Dilber, haber merkezimize yaptığı açıklamada, "Yeşilay'ın Düzce'de aktif şekilde çalışmasını sağlayacak bir ekip kurduk. Yapacağımız çalışma ve etkinliklerle bağımlılıkla etkin şekilde mücadele edeceğiz. Bu noktada halkımızın da gereken desteği vereceğine olan inancımız tamdır." dedi.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ