Düzce Valiliği Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na Vali Yardımcısı Vekili Adem Keleş başkanlık etti.



Toplantıya katılım az oldu

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, kaymakamlar, kurum müdürleri ve Düzce’de yatırımı bulunan kuruluşların temsilcilerinin hazır bulunduğu seçimlerden sonraki ilk koordinasyon kurulu toplantısına katılımın az olması dikkat çekti.

Burada kürsüye çıkarak hayata geçirilecek olan yatırımlardan bahseden Karayolları 4. Bölge Müdür Yardımcısı Orhan Yıldırım, yürütülmekte olan çalışmalara da değindi.

Uzun zamandır yapım çalışmaları süren ve nisan ayında tekrar ulaşıma açılacağı duyurulan Gölyaka Gişeleri ile Kaynaşlı Gişeleri’ndeki çalışmalar hakkında bilgi veren Yıldırım, çalışmalarda son viraja girildiği müjdeledi.



“Bayramdan önce bu yollar trafiğe açılmış olacak”

Bayramdan önce gişelerin hizmete başlayacağını belirten Müdür Yardımcısı Orhan Yıldırım şu ifadeleri kullandı:

“Düzce’de yapım çalışmaları devam eden iki tane kavşağımız var. Bunlar Kaynaşlı ve Gölyaka kavşaklarıdır. Yapım çalışmaları hızla devam etmekte, Anadolu Otoyolu’na geçiş güzergâhları olan bu kavşaklardaki çalışmalar hızla tamamlanacak ve bayramdan önce bu yollar trafiğe açılmış olacak. Böylelikle vatandaşlarımızın mağduriyeti de ortadan kaldırılmış olacak.”



Keleş hızlandırılmasını talep etti

Karayolları 4. Bölge Müdür Yardımcısı Orhan Yıldırım’ın açıklamaları sonrasında konuşan Gölyaka Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Adem Keleş, gişelerdeki çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Vatandaşların mevcut durumda güzergah sıkıntısı çektiğini ve bu çalışmaların tamamlanmasının önem arz ettiğini dile getiren Keleş, Gölyaka’ya ulaşımda da sıkıntılar çekildiğini belirtti.

Sık sık heyelanların vurduğu Gölyaka Bağlantı Yolu’nda yürütülen çalışmaların tamamlanmadığını ifade eden Vali Yardımcısı Vekili Keleş, bu çalışmalara da ağırlık verilmesi talebinde bulundu.



Haber: İ.İ.AYDOĞDU