Düzce Merkez Aziziye Mahallesi'nde yeni hastane arkasında bulunan sokak ve caddelerde "Kentsel Dönüşüm"  yapılacağının duyulması mahallede tam bir paniğe neden oldu.Konu hakkında bilgi almak için belediyeye başvuran bazı vatandaşlar, şaşkına dönerken, kararın iptali için belediye başkanlığına başvuruda bulundular.

Aziziye Mahallesinde yapımı devam eden Yeni Hastanenin kuzeyinde kalan Şehit Ramazan Gel Caddesi ile Pazaryeri  arasında bulunan 13 sokağı içine alan "Kentsel Dönüşüm" çalışmasıyla ilgili kendilerinin bilgilendirilmediğini belirten vatandaşlar "oldu-bitti" ye getirilerek yapılan uygulamanın akıl işi olmadığını dile getirdiler.

"Biz burada oturuyoruz, burada yaşıyoruz, ev ve işyerleri bizim ancak belediye bizden habersiz kararlar alınıyor"diyerek isyan eden vatandaşlar kararın sessiz-sedasız alınmasının yasalara da insanlığa da uymadığını savundular:

8 Mayıs'ta alındığı  açıklanan Belediye Meclis kararından kimsenin haberi olmamasının yanında  askı süresinin de sessiz-sedasız gerçekleştirilmesinin anlaşılır gibi olmadığını dile getiren vatandaşlar :"Askı süresi dolduktan sonra bizi arıyorlar. Burada yatırım yapanlar var ciddi para harcayanlar var.Evimiz yerimiz malımız var. Bunları biz şimdi nereye koyacağız, nerde kalacağız" dedi. vatandaşlar yetkilileri biraz iz'an ve insaflı olmaya davet ettiler:

Haber;E.TAYHAN