Yıllar süren bekleyişin ardından doğalgaza kavuşan Yığılca'da Dergaz Hizmet Noktası da açıldı. Dergaz noktasının hizmete girmesi dolayısıyla düzenlenen açılışa Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ve Dergaz Bölge Müdürü Ender Onur da katıldı.

“Doğalgaz hizmeti ilçemiz adına bir milat”

İlçede ilk doğalgaz aboneliğini alan Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, yaptığı açıklamada, "Bundan kısa bir zaman önce doğalgazın ilçemize verilmesi sebebiyle bir tören yapmıştık. Şimdi de Yığılca'mızın ilk doğalgaz abonesi olmuş olduk. Doğalgaz hizmetinin gelmesiyle ilçemiz adına bir milat olmuş oluyor. Dergaz abone merkezimizin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Gazımızın ilçemize gelmesi noktasında emek sarfeden başta Bilim, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanımız Dr. Faruk Özlü Bey'e, Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, Dergaz'ın yöneticilerine, Bölge Müdürümüz Ender Bey'e teşekkür ediyorum. Bu güzellikleri yaşamak Yığılcamızın hakkı diye düşünüyorum. Yığılca'mızın gelişmesi noktasında mega bir proje olduğuna inanıyorum. Halkımıza hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum." dedi.

“Yığılca için hayırlı, uğurlu olsun”

Dergaz Bölge Müdürü Ender Onur da yaptığı açıklamada; "Geçtiğimiz ay içerisinde Yığılca'da gaz arzını sağlamıştık. Artık Yığılca'da abonelik işlemlerini de başlatıyoruz. İlk abone olarak da Sayın Belediye Başkanımızın abonelik işlemlerini tamamladık. Bundan sonra Yığılca halkı gelip abonelik işlemlerini tamamlayarak gaz kullanımına başlayabilir. Doğalgaz tekrardan Yığılca için hayırlı, uğurlu olsun." ifadelerinde bulundu.

HABER: C. ÜSTÜNER

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8