Yığılca İlçesi hem yatırımcıların hem turizmcilerin ilgi odağı olmaya başladı. Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit de ilçenin tanıtımı ve gelişimi için bu yöndeki çalışmalarına ağırlık verdi.

İlçenin tanıtımı ile birlikte önemli bir eksik olan konaklama ihtiyacının da gün yüzüne çıkması ile birlikte sorunun çözümü için de çalışmalara start verildi. Başkan Yiğit, dört katlı bir binayı sil baştan revize edip ilçeye 5 yıldızlı bir otel yapma kararını Yığılca Belediye Meclisi’nden çıkartarak çalışmalara başladı.

“İlçenin geleni gideni fazlalaşıyor”
İlçeye kazandırılacak otel ve ilçe hakkında bilgilendirmelerde bulunan Başkan Yiğit, “Yığılca’mız beş yıl öncesinin Yığılca’sı değil. Her geçen gün marka ilçe olma yolunda hızla ilerliyor, ciddi yatırımlar alıyor. Bu durum ilerleyen günlerde artarak devam edecek. Yığılca’mız artık bölgenin markası oldu, bunu da kimse inkar etmiyor. İlçenin geleni gideni fazlalaşıyor. Biz bu konuda hızlı bir karar alarak otel inşaatımıza başladık. Otelimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: M.AYDIN