Dün akşamdan bu yana etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle Düzce'nin yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 45 santimetreye ulaştı.
Edinilen bilgiye göre, 4 gündür aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle kar kalınlığının 45 santimetreye ulaştığı Kaynaşlı ilçesi Çatalçam, Tavak, Çadırsayvan, Bıçkıyanı, Muratbey, Hacıazizler, Bakacak, Dipsizgöl ve Yeşiltepe köyleri ile Gölyaka ilçesine bağlı Güzeldere köyü yollarının kapanmaması için İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.
 Ayrıca, TEM otoyolunun Bolu Dağı Düzce kesimi 1. ve 2. viyadüklerinden tünel girişlerine kadar olan bölümde etkisini sürüdüren tipi şeklindeki kar yağışı, zaman zaman sürücülere sıkıntılı anlar yaşatıyor.
 D-655 Düzce-Zonguldak Batı Karadeniz bağlantı yolunun Hiciz rampası ve Kabalak mevkilerinde de etkisini sürüdüren kar yağışının ulaşımda aksamalara neden olmaması için karayolları ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
 Trafik ekipleri her iki yolda da sürekli devriye halinde bulunarak sürücüleri aşırı hız ve yakın takip konusunda uyarıyor.