Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Yığılca Belediyesi şehit yakınları ve gaziler için düzenlediği iftar davetiyle yaklaşık 700 kişiyi buluşturdu. İlçe merkezinde düzenlenen iftara AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Yığılca Kaymakamı Furkan Sancuktutar, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, İş Adamı Ali Ağaoğlu ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve aileleri, eski belediye başkanlarının yanı sıra yaklaşık 700 vatandaş katıldı.


İftar programı Mısırlı Hafız Muhammed Recep'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı ve akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçların açılmasıyla devam etti. Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ve İş adamı Ali Ağaoğlu vatandaşların bulunduğu masaları ziyaret ederek onların Ramazan ayını kutladı.

İftar programında konuşan İş adamı Ali Ağaoğlu Yığılca ilçesinde dünyanın en çevreci çimento fabrikasını kuracaklarını söyledi. Ağaoğlu ilçeye kuracağı çimento fabrikasında çalışacakların tamamının Yığılca halkından seçileceğini belirtti.

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit konuşmasında memleket olarak zor dönemden geçtiklerini ifade ederek şehit ve gazileri unutmamak için bu yılki iftarın adına 'Şehit Yakınları ve Gaziler' iftarı koyduklarını söyledi. Yığılca Kaymakamı Furkan Sancuktutar ve AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir'de yaptıkları konuşmalarda birlik mesajı verdi.


Gece yapılan semazen gösterisi ile sona erdi.

Haber:Y.SEVER