Yığılca’da yediden yetmişe herkesi ilgilendiren bir proje hayata geçiriliyor. Yığılca Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Başkan Muzaffet Yiğit’in uygulamaya geçireceği Düğün Salonu ve Gençlik Merkezi Projesi sayesinde artık sokak aralarında yapılan düğünlerin ortadan kalkacağı kaydedildi.



“İnşallah hiçbir kredi kullanmayacağız”
Düğün salonu ve gençlik merkezini bir arada buluşturacak modern binanın birçok etkinliğe ev sahipliği yapacağını bildiren belediye, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’in projeye ilişkin şu açıklamasını paylaştı:

“Sizlerin de yakinen bildiği ve takip ettiği kadarıyla üç yıllık görev süremiz zarfında ilçemizi adeta yeniden imar ediyoruz. Hiç de küçümsenmeyecek birçok projeyi uyguladık, uygulamaya devam ediyoruz. Nasip olursa mega bir projemizi daha hayata geçirme çalışmalarımız tüm hızıyla ilerliyor. Eşi ve benzeri az görünen, içinde akıl almaz etkinliklerin yapılacağı bir kültür sarayını Yığılca’mıza kazandırma noktasında sona geldik. Yakın bir zaman diliminde temelini atmayı düşünüyoruz. Temel atma töreninde Sayın Bakanımız Dr. Faruk Özlü Bey’i, vekillerimizi, il başkanımız ve valimizi de davet edeceğiz. Bu konuda çok farklı bir çalışma yapmayı düşünüyoruz. Proje bedelimiz 5 Milyon TL. civarında olacak ve tamamen öz kaynaklarımızla yapacağız; inşallah hiçbir kredi kullanmayacağız. Bütün yatırımlarımızda bizlere her türlü katkıyı veren Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr. Faruk Özlü’ ye, vekillerimiz Fevai Arslan, Ayşe Keşir ve İl Başkanımız Sayın Hikmet Keskin’e ilçemiz adına şükranlarımı sunuyorum.”