Yedigöller yolunda yapılacak çalışmalar nedeniyle Bolu-Yedigöller yolu ulaşıma kapatıldı. Özellikle bahar ve yaz döneminde tercih edilen yerlerin başında gelen Yedigöller yolundaki bu çalışma en çok Düzce'ye yarayacak. Bu sezon Yedigöllere gelecek olan ziyaretçiler,
yapımı yeni tamamlanan ve ulaşımın daha kolay sağlandığı Düzce-Yığılca yolunu tercih edecek. Yığılca-Yedigöller yolunun yapımı bölgeye olan ilgiyi arttırırken, güzargahın Yığıca'dan verilmesi saklı doğal güzelliklerine sahip ilçenin tanıtımını da sağlayacak.

Yığılca Belediyesi ve Orman ve Su İşleri IX. Bölge müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada" Doğal Küp Taş Döşeme İşi" kapsamında yolun ulaşıma kapatılacak olması nedeniyle ziyaretçilerin " Düzce-Yığılca- Yedigöller" veya " Yeniçağa-Mengen-Ditgene-Yedigöller" yolunu kullanmaları istendi.

Açıklamada 90 gün boyunca sürecek çalışmalarda hem imalatın ve işin kallitesi hem de orman müdürlüğü ve müteahhit arasında sorun yaşanmaması açısından gelen ziyaretçilerin çalışmaların yapıldığı yolu kullanamamaları gerektiği bildirildi.

Haber: S. KAŞKIR