İlçelerdeki eksik kalan çalışmalar için Ankara yolları aşındırılmaya devam ediliyor. Düzce'nin merkeze en uzak ilçesi Yığılca'da beklemede kalan alt ve üst yapı çalışmaları için Kalkınma Bakanlığı'ndan destek istendi.


Yığılca Kaymakamı Mehmet Özcan ve Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ile birlikte Ankara'da Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ı ziyaret etti.
Yapılan ziyarette Yığılca'nın içme suyu isale hattının tamamlanması ve ilçenin köy içi yolları ve çevre düzenlemelerinin bitirilebilmesi için ödenek talebinde bulunuldu. Bakan Yılmaz'ın yakın ilgi gösterdiği ziyarette Bakan Yılmaz'ın daha önce Düzce için verdiği sözleri hatırlatıldı ve Yığılca ilçesinin öneminden bahsedildi. Su isale hattının ilçenin kaderi bakımından büyük önem arz ettiğini dile getiren Yığılca heyeti, bu çalışmanın bir an önce tamamlanması gerektiğini belirtti.


Bakan Yılmaz da Yığılca ilçesindeki başta su olmak üzere köyler için yapılan talepleri sıcak karşıladı ve gerekli desteğin hemen sağlanacağını ifade etti.

 

Haber:C.ÜSTÜNER