Gümüşova İlçesi Yıldıztepe Köyü’nde her yıl gerçekleştirilen ve geleneksel hale dönüşen toplu iftar daveti bu yıl adeta izdihama neden oldu. Çevre köylerin de katılımı ile iki binden fazla vatandaş ramazanın son iftarını köydeki okulun bahçesinde hep birlikte açtı. Ak Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan’ın da katıldığı toplu iftar köylerde yapılan tek toplu iftar olma özelliğini de taşıyor.

Yıldıztepe Köyü Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından bu yıl 6.cısı düzenlenen iftar davetinde köyde üniversiteyi kazanan gençlere de dernek tarafından altın hediye edildi. Başarılı gençlerin ödüllerini ise Ak Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan takdim etti.
Geleneksel hale gelen iftar davetine gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu dile getiren Yıldıztepe Köyü Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanı Ahmet Şahin, bu geleneği her yıl sürdüreceğiz. Bu yıl mevcut alanımız da yeterli olmadı. Çevre köylerden de misafirler katıldı. Seneye çok daha büyük bir organizasyon gerçekleştireceğiz dedi
İftar daveti okunan dualar ve havai fişek gösterileri ile son buldu