Düzce’de bir restoranda gerçekleştirilen etkinlikte, artık emeklilik yıllarını yaşayan vatandaşlar, yıllar önce yan yana çalıştıkları arkadaşlarıyla bir araya geldi. 10 yılı aşkın süredir emekli olan ve birbirini uzun zamandır görmeyen emeklilerin bir araya geldiği davette, yılların hasreti giderildi.

Görüşülmeyen zaman diliminde yaşananların konuşulduğu gecede eski günler de yâd edilirken, gerçekleştirilen müzikli eğlence ile de katılımcılar doyasıya eğlendi. Arkadaşlarını eğlendirmek için sahneye çıkan Hasan Deniz, söylediği şarkılarla ortama neşe katarken, arkadaşları ise dansları ve alkışları ile ona eşlik ettiler.

Geceyi, arkadaşlarıyla birlikte organize eden, emeklilerden Ahmet Sakal, bu gecenin öneminden bahsetti. Bu etkinliği sürdürmek istediklerini de belirten Sakal Öncü Haber’e açıklamalarda bulundu.



“Unutmamak adına düzenliyoruz?”

Gecenin sebebi ve amacına açıklık getiren Ahmet Sakal, şu ifadeleri kullandı:

“Kelebek Mobilya, emeklilerini yılda bir defa bir araya getirerek, kaynaşmamızı ve birbirimizi unutmamak adına bir etkinlik düzenliyoruz. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Allah nasip ederse, yılda bir veya daha fazla sayıda yapmak istiyoruz. 10-12 yıl önce emekli olan ve hiç görüşmeyen arkadaşlar var.”



“İlelebet devam ettireceğiz”

Bu etkinliği geleneksel hale getirmeyi istediklerini dile getiren Sakal, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İlk toplantımız ve dolayısı ile birçok eksik ve aksaklık yaşandı ama çok güzel geçti. Katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Arkadaşlarım sayesinde bu işi başardık. Allah mahcup etmezse ilelebet bu işi devam ettireceğiz.”



Açıklamaların ardından, günün hatırasına fotoğraf çektirilerek gece sonlandırıldı.


Haber: İ.İ.AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ