Azmimilli mahallesi Barış Sokak sakinleri bir süredir yağmur sonrası çile çekiyor. Seçimlerden önce mahalleye yaptırılan kaldırımların yolu aşağıda bırakması, su yolu ve mazgal bulunmamasından dolayı tabiri caizse yol 'havuz'a döndü. Her yağmur sonrası su birikintilerinin yaşandığı mahalledeki vatandaşlar, yol yerine bisikletlerin bile kaldırımdan geçmesinden, kaldırımdan yürüdükleri esnada arabaların su sıçratmasından ve biriken suyun kaldırımları da geçip mahalle sakinlerinin garajlarına kadar girmesinden şikayetçiler.

 



Mahalle sakinlerinden İsmail Temel, "Suyun akacak yeri yok ve yolda birikiyor sonra da benim garajıma kadar giriyor. Yaşlılar bu yoldan geçemiyor, çocuklar geçemiyor, bisikletler yoldan geçemediği için bu kaldırımdan geçiyor. "dedi.

 



Mahalle sakinlerinden İsmail Temel, bu konuyu mahalle muhtarlarına birçok kez ilettiklerini, belediyeden birkaç kişinin gelip baktığını fakat ilgilenilmediğini iddia etti.

 



Temel, " Bir işi yapmak için en az 50 sene sonrasını da düşünmek lazım. Burada alt yapı yok, kaldırımlar yapıldı ve suyun akarı olmadığı için yol bu hale geliyor. Yetkililer bu konuyla ilgilensin. İlk olarak alt yapıyı yapılsın. Bu mahalledeki herkes bu vaziyetten şikayetçi, onlar da muhtara gitmiş fakat bu durumla ilgilenilmiyor." şeklinde konuştu.

 



Mahalle sakinleri adına mikrofonlarımıza konuşan İsmail Temel, bu durumun en kısa sürede çözülmesi için yetkililere sesleniyor.