Düzce’de kış şartlarıyla birlikte mahalle ve sokaklarda bulunan bozuk yollar vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.

Gündelik hayatları yollarının kötü olması nedeniyle olumsuz etkilenen vatandaşlar, tepkilerini Öncü Haber Whatsapp İhbar Hattı aracılığıyla dile getirerek yaşadıkları zorluklar dile getiriyor. Birçok vatandaş yaşadıkları mahalle ve sokaktaki çamurlu ve bozuk yolları görüntüleyerek haber merkezimizi ihbar yağmuruna tutuyor.

Bu ihbardan bir tanesi bu kez Karaca Mahallesi Tel Sokak’tan geldi. 7 aydır yolları yapılmayan bir vatandaş sabredecek gücü kalmayınca çareyi cep telefonuyla yolu çekerek tepkisini dile getirmekte buldu. Aracıyla Tel Sokak üzerinde seyreden sürücü bir dakika süren videoda yolun içler acısı halini görüntüleyerek düşünceleri ifade etti.

Videoyu haber merkezimize ulaştıran vatandaş düşüncesini şöyle paylaştı:
“Belediye Başkanımız Mehmet Keleş, 2016 yılının asfalt yılı olacağını söylediği halde Karaca Mahallesi Tel Sokak’ta yolumuz 7 aydır bozuk. Yolumuz yapılmıyor. Belediyeden yardım bekliyoruz. Yolumuzun bu şekilde kalmamasını istiyoruz. Bizde Düzce’de vergi ödüyoruz. Belediye Başkanını göreve davet ediyoruz. Belediye Başkanımız Mehmet Keleş, 2016 yılının asfalt yılı olacağını söylediği halde yıl 2017 oldu. Hala bir çalışma yok. Temmuz ayına kadar bir çalışma yapılmayacağı söylendi. Biz mahalle sakinleri olarak bu durumdan şikayetçi ve rahatsızız. Belediye yetkililerini işlerini yapmaya davet ediyorum.”