Şehir merkezinde yasaktır tabelasına bakılmaksızın rasgele bırakılan yaklaşık 30 adet bisiklet ve motosiklet zabıta görevlileri tarafından toplandı, aracının başında bulunan bazı sürücüler ise uyarıldı.

Düzce şehir merkezinde özellikle mesai saati bitiminde yaşanan trafik karmaşası her geçen gün büyürken, Büyük Cami avlusu başta olmak üzere ” Park Etmek Yasaktır” tabelasına karşın bisiklet ve motosiklet pazarına dönüşen yerlere Belediye Zabıta ekipleri el attı.

Büyük Cami avlusunu adeta bisiklet ve motosiklet pazarına dönüştüren yasak ihlali nedeniyle zabıta ekipleri harekete geçtiler. Şehir merkezinde yasaktır tabelasına bakılmaksızın rast gele bırakılan 30 adet bisiklet ve motosiklet zabıta görevlileri tarafından toplanırken, aracının başında bulunan bazı sürücülere ise uyarılarda bulunuldu.

Daha önce söz konusu yasakların nasıl çiğnendiğine ilişkin “ Yasaklar Böyle Çiğneniyor” başlığı altında haber yapmış ve hem görüntü kirliliğine yol açan hem de yayaların kaldırımdan geçişlerini güçleştiren duruma dikkat çekmiştik.