19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinde sigara içerken objektiflere yakalanan zabıta memuruna verilen Sabah 1 saatlik koşu cezası, Sabah sporuna ilgiyi arttırdı. Düzce Belediyesi 18 Temmuz Stadı sabahın erken saatlerinde vatandaşların ilgi odağı olmaya başladı.

 

 Hakan Dinçer’e verilen Her gün günde bir saat koşma cezasının Zabıta Müdürü İlyas Daniş nezaretinde 18 Temmuz stadında başlaması ile birlikte sabah sporuna vatandaşların ilgisi arttı. Sabah saatlerinde 3–5 kişinin yürüyüş yaptığı statta Zabıta memuru Hakan Dinçer’in ceza nedeniyle koşmaya başlaması ile birlikte bu sayı 35’e yükseldi.

 

 

Stat görevlilerinden edinilen bilgiye göre, bu sayının hafta sonları itibari ile daha da artacağı öğrenildi. Sigara yasağının bulunduğu alanda sigara yasağını ihlal eden Hakan Dinçer sessizliğini korurken, ne zaman fidan dikeceği konusunda ise bilgi elde edilemedi.

 

Sigara yasağının başladığı gün olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramının kutlandığı gün Düzce 18 Temmuz stadındaki törenlerde sigara yasağını ihlal ederken objektiflere yakalanan Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde Görevli Hakan Dinçer’e, Belediye Başkanı Mehmet Keleş tarafından 62 YTL. İdari para cezası, her gün günde 1 saat koşma cezası ve 10 fidan dikme cezası verilmişti.