YEŞİLDOĞA, Düzce'nin yeni yerel süpermarketler zinciri olarak 2. Şubesini Uzun Mustafa Mahallesi Konak Caddesi üzerinde açtı. Açılışa Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Gümüşova Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna ile çok sayıda davetli katıldı.

Bozbey Şirketler Grubu adına konuşma yapan Candoğan Bektaş, YEŞİLDOĞA’nın Düzce’deki ikinci şubesini açmanın mutluluğunu taşıdıklarını belirtti.

 

Bektaş, “Kısa sürede ikinci marketimizin açılışında buluşuyoruz. Bizim evimizde yemeyeceğimizi ürünleri satmayacağımız yönünde bir format geliştirdik. bu konuda başarılı olduk. İkinci şubemizde böyle olacak. Bu bir tek ben değil tüm ekibimizi çalışması hepsini teşekkür ediyorum.”

 

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Candoğan Bektaş’ın Genç yaşta güzel işlere imza attığını ifade ederek başarıların devamını diledi.

Konuşmaların ardından okunan dualarla birlikte açılış kurdelesi kesildi. Candoğan Bektaş, Mehmet Keleş başta olmak üzere davetlilere marketi gezdirerek bilgi verdi.