Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Kadın Kolları Başkan ve üyeleri köylerinde katı atık bertaraf tesisini istemedikleri gerekçesiyle eylem yapan köy halkının kadınlarını ziyaret ederek destek verdi. Köy halkı CHP’li Kadın Kolları Başkanı Fatma Karaüç ile üyelerin kendilerine yaptığı ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti.




Sonuna kadar direneceklerini, eşlerine destek olacaklarını belirten kadınlar, ‘’Yaşam hakkımız elimizden alınıyor, bu durum bizi kahrediyor. Bir türlü derdimizi anlatamıyoruz. Karşımızda sorumlu kimse bulamıyoruz. Bizler bir elimizle beşiği, diğer elimizle dünyayı sallarız. ’diyen kadınlar her ne pahasına olursa olsun burada olacağız. ’CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve Düzce CHP ailesi İstanbullar'dan işlerini bırakıp kalkıp bizim derdimizi dinledi. Bu rezaleti gelip yerinde gördü. Onların hepsinden Allah razı olsun! Bizler köyümüzü, sağlığımızı ve çocuklarımızın geleceğini kimsenin ucuz çıkarlarına teslim etmeyeceğiz.  ’’ diyerek sitemde bulundular.




Başkan Fatma Karaüç ise ’’Yaşanan bu zulme bizler hiçbir zaman sessiz kalmayacağız. Her zaman yanınızda ve arkanızdayız. Ne hissettiğinizi, neler yaşadığınızı en iyi bizler anlarız. Hepimiz kadınız anneyiz. ’cümlelerini kaydetti.

Haber:Y.SEVER