MHP il yönetimi, Yığılca'da temaslarda bulundu. MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ve il yönetim kurulu üyeleri, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, İl Genel Meclisi Üyesi Ramazan Muhterem Baltacı ve MHP İlçe Başkanı İlhan Yalçın ile bir araya geldi. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleşen görüşmede, koronavirüs salgınına karşı ilçede alınan önlemleri görüştü.

Kaymakam Çetin’e ziyaret

Daha sonra Yığılca Kaymakamı Muhammed Çetin’i ziyaret eden heyet, burada Kaymakam Çetin ile görüşerek alınan tedbirleri değerlendirdi.

“Sorunların çözümü için ziyaret etmek istedik”

Ayrıca Yığılca-Düzce yolundaki sınırlama ile ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu. İl Başkanı İlhami Caboğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, "Yığılca'daki sorunlardan haberdarız. İlçede meydana gelen olaylarla ilgili sorunların çözümü için ziyaret etmek istedik." dedi.

Kaymakam: Yığılca için elimizden geleni yapıyoruz

Kaymakam Muhammed Çetin ise alınan tedbirlerin halk sağlığı açısından önemli olduğunu vurgulayarak, "Yığılca için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşın sağlığı bizim için çok önemli. Sizlerin de bildiği gibi Yığılca jeopolitik olarak önemli bir alanda. Bir yanımız Zonguldak diğer yanımız Bolu ve Düzce'den oluşuyor. Gurbette çok vatandaşımız olduğu için alınan tedbirler önemli." dedi.

Yığılca Emniyet Amirliği’ne yapılan ziyaretin ardından MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ve il yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet ilçeden ayrıldı.