Yığılca İlçesinin en büyük köyü olan Kırık Köyü’nü ilçeye bağlayan yolda, aşırı yağış nedeniyle heyelan meydana geldi. Köy Muhtarı Ramazan Arı’nın haber vermesinin ardından, bölgeye ulaşan Düzce İl Özel İdare ekipleri, heyelan bölgesinde çalışma başlattı. Heyelan nedeniyle trafiğe kapatılan köy yolu, çalışmaların tamamlanmasının ardından, kontrollü bir şekilde trafiğe açıldı.

Konu ile ilgili Öncü Haber’e bilgi veren Köy Muhtarı Ramazan Arı, “Şiddetli yağmur nedeniyle, köyümüzü Yığılca ilçesine bağlayan köy yolunda heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle bölgeye gelen İl Özel İdaresi ekipleri, heyelan nedeniyle çöken yolda çalışmalarına başladı. Bu nedenle köy yolu geçici bir süre trafiğe kapatıldı. Köy yolunda şu anda çalışmalar devam ediyor. Trafik akışını kontrollü bir şekilde sağlıyoruz. Kısa zamanda yolumuzun çöken kısmını tamamlayacağız” dedi.

AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak ise, Kırık Köyü yolunda meydana gelen heyelanı haber alır almaz Düzce İl Özel İdare Ekiplerine haber verdiklerini ve kısa süre içerisinde bölgeye gelen ekiplerin, heyelan bölgesinde çalışma yaptığını söyledi.